Vg 1 restaurant- og matfag

Liker du å tilberede og servere god mat? Liker du å være kreativ og jobbe sammen med andre – da er restaurant- og matfag noe for deg!!!

Hvorfor velge oss på Hauge vgs?

Hos oss på Hauge vgs tilbys det individuell og tett oppfølging med god opplæring i forhold til yrkene innen restaurant og matfag – det er undervisning i små grupper hvor trygghet og gode relasjoner er viktige trivselsfaktorer.

Vi har et godt utstyrt kjøkken og flotte serveringslokaler (kantine og restaurant) som er spesielt lagt til rette for restaurant- og matfag – her lages det god og innbydende mat.

På kjøkkenet har vi det veldig kjekt, med høy trivselsfaktor, godt læringstrykk og kreativitet som står sentralt i opplæringen – hos oss er det lærere som ser elevene, hvor det gis god veiledning og rom for utvikling i fagene.

Det er også mulighet for å ha egen elevbedrift på Vg1 og Vg2 – slik at man eksempelvis kan tjene penger ved salg av produkter man lager – for så å finne på noe kjekt sammen med klassen med pengene man har tjent.

Uansett hva du velger innenfor RM fagene, åpnes dørene videre for gode utdannings- og karrieremuligheter, hvor det i restaurant- og matfagene er stor etterspørsel etter arbeidskraft – viser du interesse og har gode holdninger er det svært gode muligheter for at du skal få deg en attraktiv praksisplass og ta steget videre i livet.

Ser frem til å få deg med oss – søk restaurant og matfag på Hauge vgs!!!

FELLESFAG

(12 TIMER PER UKE):

FELLES PROGRAMFAG

(17 TIMER PER UKE):

YRKESFAGLIG FORDYPNING

(6 TIMER PER UKE):

IMG_4061
Kålrotsuppe
IMG_2527

Vg2 kokk- og servitør

FELLESFAG

(9 TIMER PER UKE)

FELLES PROGRAMFAG

(17 TIMER PER UKE)

YRKESFAGLIG FORDYPNING

(9 TIMER PER UKE):