Vg 1 restaurant- og matfag
Liker du å tilberede og servere god mat? Liker du å være kreativ og jobbe sammen med andre – da er restaurant- og matfag noe for deg!!!
Hvorfor velge oss på Hauge vgs?
Hos oss på Hauge vgs tilbys det individuell og tett oppfølging med god opplæring i forhold til yrkene innen restaurant og matfag – det er undervisning i små grupper hvor trygghet og gode relasjoner er viktige trivselsfaktorer.
Vi har et godt utstyrt kjøkken og flotte serveringslokaler (kantine og restaurant) som er spesielt lagt til rette for restaurant- og matfag – her lages det god og innbydende mat.
På kjøkkenet har vi det veldig kjekt, med høy trivselsfaktor, godt læringstrykk og kreativitet som står sentralt i opplæringen – hos oss er det lærere som ser elevene, hvor det gis god veiledning og rom for utvikling i fagene.
Det er også mulighet for å ha egen elevbedrift på Vg1 og Vg2 – slik at man eksempelvis kan tjene penger ved salg av produkter man lager – for så å finne på noe kjekt sammen med klassen med pengene man har tjent.
Uansett hva du velger innenfor RM fagene, åpnes dørene videre for gode utdannings- og karrieremuligheter, hvor det i restaurant- og matfagene er stor etterspørsel etter arbeidskraft – viser du interesse og har gode holdninger er det svært gode muligheter for at du skal få deg en attraktiv praksisplass og ta steget videre i livet.
Ser frem til å få deg med oss – søk restaurant og matfag på Hauge vgs!!!
FELLESFAG
(12 TIMER PER UKE):
- Engelsk: 5 timer
- Matematikk: 3 timer
- Naturfag: 2 timer
- Kroppsøving: 2 timer
FELLES PROGRAMFAG
(17 TIMER PER UKE):
- Råvare, produksjon og kvalitet 12 timer
- Bransje og arbeidsliv: 5 timer
YRKESFAGLIG FORDYPNING
(6 TIMER PER UKE):
- Yrkesfaglig fordypning: 4 timer
- Kristendomskunnskap: 2 timer