Hilsen fra rektor

Du fortjener en ny mulighet 😊

Hauge videregående skole er en skole for mennesker som har falt ut av skole og yrkesliv av ulike grunner. Det kan være ADHD, lese- og skrivevansker, sosial angst, psykiatri eller rusbakgrunn.

Vi er her for deg som trenger en ny sjanse til å ta utdanning. Alle har vi vår bakgrunn og våre utfordringer og alle er forskjellige – og alle fortjener en ny mulighet. Den får du hos oss!

Hauge videregående skole er en liten skole med små klasser og tett oppfølging. Våre ansatte er erfarne fagfolk som vil jobbe for at du skal lykkes.

Skolen er ganske ny – vi startet opp høsten 2017. Tilbakemelding fra elever er at det er godt miljø på skolen. De føler seg ivaretatt av de ansatte. Elevene støtter og hjelper hverandre og vi har aldri fått melding om at det har vært mobbing.

Vi er det tilbudet som ofte mangler når mennesker er ferdig med rusbehandling, soning, eller av andre grunner er klar for skole. Hauge vgs. kan godt ses på som et toårig ettervern, eller stabilisering – en plass for å innarbeide god døgnrytme og danne nye nettverk.

Vi har god støtte i næringslivet. Bedrifter tar imot elever i utplasseringsperioder på vg2 og gir læreplasser til elevene våre etter endt utdanning. Alle er interessert i at du kommer videre i livet!

Velkommen til oss 😊

Hilsen Rolf

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: